Jedno pitanje Odgovor ćete naći ovde

Pripremili smo za vas suštinska pitanja oko događaja. Ako ne pronađete odgovor na svoja pitanja, slobodno nas kontaktirajte direktno da bismo mogli odgovoriti na njih.
Nekoliko odgovora o događaju …
Da li je moguće osobno upoznati govornike?
Da, VIP članovi će biti sa govornicima tokom koktela i obroka. Oni će imati priliku da sa njima organizuju profesionalnu fotografiju kako bi promovisali imidž svoje kompanije. Konačno, VIP članovi će učestvovati u radionicama na teme vezane za njihovu specijalnost. Moći ćete da otkrijete više u programu. Ja sam na određenoj dijeti, kako to da uradim?
Kada se registrujete, našem timu možete odrediti ograničenja u hrani (vegetarijanstvo, veganstvo, nepodnošenje hrane itd.). Naši glavni kuvari rado će pripremiti jelovnik po mjeri kako bi zadovoljio vaše potrebe.

Kako se koriste 3 sata masaže?
VIP članovi imaju 3-satni paket za masažu koji mogu koristiti kako smatraju da je potrebno tokom cijelog boravka. Možete raditi sesije od jednog sata, 30 minuta za sebe ili osobu po vašem izboru. Slobodno, stojimo Vam na raspolaganju da organizujemo ono što će vam odgovarati.

Da li je moguće prisustvovati privatnom koncertu Marka Velle?
Pristup koncertu Marka Velle rezervisan je za VIP članove događaja. Šta je VIP dobrodošlica na aerodromu?
Mi iznajmljujemo luksuznu limuzinu da vas pokupi na aerodromu i odvedu do hotela. Ista usluga je uključena za odlazak VIP članova 28. aprila.

Nemam preporuku, mogu li učestvovati u događaju?
Možete se prijaviti na sledeći Hecatus VIP Netvorking seminar. Na stranici Kontakt naći ćete upitnik. Vaša prijava će biti razmotrena i član našeg tima će vas kontaktirati telefonom. Imamo striktan proces selekcije da bismo osigurali kvalitet događaja.

Da li je moguće da se događaj finansira iz OPCA?
Zaista, moguće je kreirati datoteku za zahtjev za finansiranje stručne obuke. Thannah Corp je profesionalni centar za obuku registrovan u Datadocku. Hecatus VIP Netvorking događaji su sami po sebi profesionalni trening.
Kada se registrujete, jednostavno navedite da želite da postavite finansijski fajl. Potrebna dokumenta će vam biti poslata kako biste mogli da se prijavite na vaš OPCA.

Nekoliko pitanja o Crnoj Gori
Koji su najbliži aerodromi?
U blizini Budve nalaze se tri aerodroma:

– Tivat – Crna Gora
– Podgorica – Crna Gora
– Dubrovnic – Hrvatska

Koja je zvanična valuta u Crnoj Gori?
Evro je lokalna valuta.

Postoji li određena vremenska razlika?
Ne, Crna Gora je u istoj vremenskoj zoni kao i Pariz.

Da li vam je potreban pasoš da dođete u Crnu Goru?
Važeći identifikacioni dokument, a to može biti i vaš pasoš, dovoljan je za ulazak u Crnu Goru.

Koji se jezik govori u Crnoj Gori?
Službeni jezik je crnogorski.

Kakva je klima u aprilu?
Crna Gora ima mediteransku klimu. Na obali je temperatura u ovo doba godine oko 20 °.

Otkrijte

O nama

Hecatus VIP Netvorking ima za cilj da ponudi poslovnim liderima vrhunsku uslugu koja kombinuje razvoj, rast i harmoniju.

Kontakt
  • Bruno FENOUILLAS - +33 (0)6 62 53 50 60
    Alexandre TOLMER - +33 (0)6 31 98 36 23
  • contact [@] hecatus-vipnetworking.com
Пратите нас