Otkrijte lokaciju seminara

Veličanstveni prizor, pogodan za promjenu pejzaža pruža mogućnost za obećano ponovno rođenje.

Prezentacija Crne Gore

Ovdje na vratima Jadranskog mora upoznat ćete jednu od najljepših uvala na svijetu, najdublji kanjon u Europi, najveće jezero na Balkanu, prašumu,5 nacionalnih parkova, brojne rezervate i zaštićena područja - raj za ljubitelje prirode ...
Poređani smjenjuju se, pješčane plaže, osamljene uvale, ostrva, gradovi izgrađeni na grčkim, ilirskim i rimskim temeljima. Visoke planine privlače vas svojom bajkovitom ljepotom, sadrže skrivena jezera, velika područja pašnjaka i šuma, brze rijeke i raznoliku floru i faunu.

Prezentacija hotela

Suvremeni hotel Avala nudi vam senzacionalan boravak na nekoliko koraka od starog grada i marine. Ovaj hotel na obali, sa svojom visoko dizajniranom arhitekturom, označava početak istorijskog grada Budve, gdje se plaže i luka susreću u bezvremenom Jadranskom moru. Jedinstveno mjesto između moderne i bezvremenske istorije.

Hotel je izabran zbog svoje udobnosti i ljepote okruženja. U slobodno vrijeme možete uživati ​​u unutrašmjem i spoljnom bazenu, privatnoj plaži, spa centru, lounge baru i restoranu. Sve je zamišljeno za vaše opuštanje. Naravno, možete uživati ​​u okruženju, živahnom noćnom životu grada ... "

Otkrijte hotel

Ekskurzije

Boka Kotorska

Kotorsk zaliv je najdublji fjord u Jadranskom moru.
Kotorski zaliv je dubok 29,6 km kopno između Orijena (1895 m) i Lovćena (1749 m).
UNESCO je na listi prirodnih i kulturnih znamenitosti u svijetu upisao Kotorski zaliv, koji je izuzetne prirodne ljepote i rijetke i trajne kulturne vrijednosti.

Montenegro Tura

Polazak u pravcu zaleđa putevima Kralja Nikole
Otkrićete Cetinje, nekadašnju kraljevsku prestonicu i Lovcen planinu koja predstavlja srce Crne Gore .
Cetinje je danas istorijska prestonica zemlje zbog svoje kulturne baštine.

O nama

Hecatus VIP Netvorking ima za cilj da ponudi poslovnim liderima vrhunsku uslugu koja kombinuje razvoj, rast i harmoniju.

Kontakt
  • Bruno FENOUILLAS - +33 (0)6 62 53 50 60
    Alexandre TOLMER - +33 (0)6 31 98 36 23
  • contact [@] hecatus-vipnetworking.com
Пратите нас