Otkrijte organizatore

NAŠE ZAŠTO

Hecatus VIP Netvorking ima za cilj da ponudi poslovnim rukovodiocima vrhunsku uslugu koja kombinuje rast i rast.

Kao vođa, uvek nosite težinu na ramenima.

To je odgovornost.
Odgovornost prema zaposlenima
Odgovornost prema akcionarima
Odgovornosti prema klijentima
Odgovornosti prema partnerima
i naravno …
Odgovornost prema porodici i sebi!
Vi se namećete da budete uvijek efikasni, uvijek najbolji kako biste osigurali koheziju i uspeh kompanije. Ti si njena duša, ti si nosilac vizije, onaj koji daje pravac ovom brodu. I sva posada će gledati u tebe i okrenuti se tebi.
Da bi se ova uloga mogla igrati uspješno , neophodno je stvoriti ostrva dekompresije i regeneracije. Ponekad ih je tako teško ovlastiti … Ironično paradoks, jer znate da je to podmlađivanje i da onda možete dati najbolje.
Ako vam se danas pruži takva prilika, da li biste je iskoristili?
U tom duhu Bruno Fenouillas i Alekadre Tolmer zamišljali su to iskustvo. Kroz svoje mnogobrojne aktivnosti, rame uz rame sa mnogim liderima velikih kompanija. I mnogi su im se povjerili o kolosalnom opterećenju koje osjećaju i obavezama koje nameću njihove odgovornosti. Tada je nastala luda ideja. Kombinovanje svih univerzuma koji su im važni:
Dopustite potragu za oslobađajućim značenjem.
Ponudite prijatno okruženje za dekompresiju i transformaciju.
Divite se tanjiru nezaboravne gastronomije. Pronađite lične kontakte i komunikaciju sa ljudima koji su dostojni, korisni i bliski duhom.
Otvorite vrata novim mogućnostima, perspektivama i snovima!
To je uspešna opklada na ovom seminaru – umrežavanje Hecatusa pod naslovom “Dajte smisao vašim odgovornostima”.

Bruno Fenouillas

Direktor THANNAH CORP

Filozofija života i preduzetništva Bruno Fenouillasa mogla bi rezultirati neugasivom želljom za znanjem. Kroz inovativne ideje i konstantno preuzimanje rizika, on je personifikacija preduzetnika. Njegovo veliko iskustvo u raznim oblastima omogućava mu da pristupi životu i kompaniji sa svježim i otvorenim umom, sa svestranošću koja zna kako da iskoristi svaku priliku koja se ukaže. Višestruki izazovi, uzdignuti u princip života, omogućili su mu da njeguje pravi interes za život i vrednosti kompanije. Činjenica da se uvijek postavljaju pitanja i stalno inovira, omogućila mu je da dostigne ono što je za njega neka vrsta vječne mladosti.

OPŠIRNIJE
O nama

Hecatus VIP Netvorking ima za cilj da ponudi poslovnim liderima vrhunsku uslugu koja kombinuje razvoj, rast i harmoniju.

Kontakt
  • Bruno FENOUILLAS - +33 (0)6 62 53 50 60
    Alexandre TOLMER - +33 (0)6 31 98 36 23
  • contact [@] hecatus-vipnetworking.com
Пратите нас