Otkrite nos chefs

Laurent Audiot

Chef

O nama Laurent Audiot

 

Karijera Laurent Audiot je odraz njegove kuhinje: izuzetna. Već trinaest godina bio je šef Gérard Depardieu u Fontaine Gaillonu, Ecaille de la Fontaine, stvarajući tržište riba Mobi Dick. Njegova saradnja sa Gerardom Depardieu dovela ga je do stvaranja gurmanskog filma u pet epizoda objavljen na Arte, A plein Dents, koji je ujedno i naslov zajedničke knjige, ovaj divan poklon kuhinji i životnim zadovoljstvima objavljenim od strane Michela Lafona otkriva svu ljubav koju dvojica muškaraca imaju svu ljubav koju ova dva muškarca imaju za zajedničku strast, uvećanu na tanjuru od Laurenta Audiota. Posle toga se vratio kući svojih prvih ljubavi i prvih uspjeha, luksuznih Mariusa i Janette, na Jelisejskim poljima. Tamo nastavlja da dokazuje svoj status svjetski poznatog lidera.

 

Kuhinju Laurenta Audiota možemo opisati kao pravo zadovoljstvo: ribu. Kuva se u svim svojim oblicima, u svim svojim šavovima, bez ikakvih tajni za šefa koji je naučio da istražuje morsku kulinarsku umjetnost kako bi izvukao božansko. Riba i njena pratnja su sublimirani, Laurentu Audiotu je ostalo samo da pokaže svoj znati kako u smislu poslastica: opet, nije iznenađujuće da ukusi prepoznaju kvalitet kuvarske kuhinje, koja je mnogo puta testirana preko. Pod lažnim tradicionalnim zrakom, kuhinja Laurenta Audiota je u stvari obilježena modernošću i ljepotom. “

O nama

Hecatus VIP Netvorking ima za cilj da ponudi poslovnim liderima vrhunsku uslugu koja kombinuje razvoj, rast i harmoniju.

Kontakt
  • Bruno FENOUILLAS - +33 (0)6 62 53 50 60
    Alexandre TOLMER - +33 (0)6 31 98 36 23
  • contact [@] hecatus-vipnetworking.com
Пратите нас